Om

Jeg er født 1976, er cand. mag. i dansk samt medier, kultur & IT . Jeg har professionelt arbejdet med mange aspekter af medier, kommunikation, journalistik og undervisning i dansk, litteratur, kommunikation og sprog, jvf. mit CV.

Samtidig med mit professionelle virke har jeg skrevet tekst i form af digte, noveller og desuden lavet musik til demoscenen mv., ligesom jeg har en bred samfundsmæssig, humoristisk, kulturel og filosofisk interesse, som blandt andet udmønter sig i blog-indlæg.

Frank-e.dk har til formål – det skal ikke være nogen hemmelighed – at promovere min kunnen indenfor tekst, litteratur, filosofi, musik og hvad jeg ellers sysler med. Ud fra den betragtning, at jeg gerne vil gøre mine interesser til mit professionelle virke, og dermed leve af den viden og de evner, jeg har oparbejdet og bruge dem til – ultimativt – at gøre verden til et bedre sted. Men mindre kan nu også gøre det.

Det er således også her på frank-e.dk, jeg annoncerer nye udgivelser i form af litteratur, blog-indlæg og musik og hvis jeg i øvrigt laver noget spændende, som netop du måske kunne have glæde af at være med til.

Bloggen skulle med tiden gerne give et mere nuanceret billede af såvel min viden, kunnen og mine interesser som mine synspunkter og baggrunden for dem. Til gengæld kan jeg (næsten) love, at den bliver helt fri for kattevideoer, billeder af mine børn, ros til reality-programmer og -stjerner (Donald Trump inkluderet) og generel udbasunering af mit privatliv.

Og så vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe dig (ja, dig!) med at skrive de perfekte tekster og planlægge din kommunikation bedst muligt – fordi forståelighed, overskuelighed og viden om ens læsere og kunder gerne skulle gå hånd i hånd med integritet, karaktér og troværdighed.

Ydermere stiller jeg gerne op som underviser, foredragsholder, oplæser, toastmaster, konsulent eller hvad du ellers kan finde på – og virker det bedre på engelsk, mestrer jeg også det.

Jeg har undervist i dansk og kommunikation, og har den faglige og uddannelsesmæssige ballast, der skal til for at planlægge, undervise og skabe interesse.

Jeg ved også en masse om demoscenen som subkultur, historisk set og hvordan demoscenere er endt med at udgøre en stor del af rygraden i spil-industrien, hvordan subkultur og mainstream-kultur bl.a. i denne forbindelse har indflydelse på hinanden.

Jeg ved desuden en hel masse om litteratur i forskellige afskygninger og holder af at læse såvel klassikere som ny litteratur.

Og måske ved jeg også en masse om samfundet og politik og fodbold, men det må du læse mere om på bloggen efterhånden som den vokser.